skip to main
|
skip to sidebar
MAT och DRYCK
Matbloggupplevelser som kryddar livet
söndag 17 juli 2011
Laxburgare
Lax 400g, 5 st steklök, 1 tsk maizena, vitpeppar, salt, kryddor.
Mixa ingredienserna och forma burgarna.
Stek i olja och smör och ät i bröd med vad som passar till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Etiketter
Bakverk
(6)
Brasilien
(1)
Bröd
(12)
Burgare
(1)
Danmark
(2)
Dessert
(10)
Dessertvin
(1)
Dryckupplevelse
(8)
England
(1)
Fika
(1)
Fisk
(5)
Frankrike
(12)
Glassupplevelse
(2)
Godisupplevelse
(4)
graham
(1)
Grilla
(1)
Grillat
(1)
Indien
(1)
Italien
(6)
Lax
(1)
lingon
(1)
Matbesvikelse
(2)
Matfakta
(12)
Matfundering
(5)
Matförslag
(1)
Matlagat
(47)
Matpolitik
(6)
Matredskap
(1)
Matupplevelse
(45)
Måltidsförslag
(1)
Natur och djur
(2)
Ost
(5)
plättar
(1)
Portugal
(3)
Ryssland
(1)
Rödvin
(5)
Skaldjur
(2)
Sommar
(2)
Soppa
(1)
Spanien
(7)
Sprit
(1)
Sverige
(5)
Sylt
(2)
Sås
(1)
Tapas
(5)
Thailand
(3)
Tjeckien
(4)
Tyskland
(2)
Ungern
(2)
USA
(10)
Vietnam
(1)
Vitvin
(2)
Öl
(4)
Bloggarkiv
Bloggarkiv
oktober (1)
augusti (6)
juli (3)
maj (1)
februari (11)
december (1)
november (4)
oktober (1)
september (2)
augusti (5)
juli (12)
januari (1)
november (1)
oktober (7)
september (2)
maj (1)
april (1)
mars (5)
februari (3)
januari (1)
november (4)
oktober (5)
september (8)
augusti (1)
juli (2)
juni (1)
maj (3)
april (3)
mars (14)
februari (7)
januari (4)
december (3)
november (1)
oktober (14)
augusti (3)
juli (5)
juni (4)
maj (3)
april (7)
mars (9)
februari (15)
januari (13)
december (1)
Matbloggen
Mat och Dryck
Recept, politik, upplevelser, resor, restauranger, matmusik etc.
Visa hela min profil
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar